AVONTUUR IN HET OERWOUD

KORTE INHOUD

Foto: Pixabay by Eynoxart

Jullie gaan een theaterstuk zien van Bolletje Rolletje Kindertoneel.

Voordat het zover was hebben wij natuurlijk goed geoefend. Als je aan acteren denkt, denk je misschien aan saaie teksten die je moet lezen en uit je hoofd moet leren. Bij ons is dat niet zo. De grote lijn van het toneelstuk staat wel vast.. Door te oefenen en te acteren krijgt het stuk zijn vorm. Ook bij de voorstelling mag er nog geïmproviseerd worden. Hoe leuk dit is kun je gaan zien in ons verrassende toneelstuk:  “AVONTUUR IN HET OERWOUD”

Nick en Jens zijn broers. Helaas hebben ze nogal veel ruzie. Hun ouders hebben een succesvol bedrijf. Ze zijn ook best rijk en deftig. Af en toe geven ze van die saaie feestjes. Ze moeten zich dan aan allerlei strenge regels houden. Ze hebben daar echt een hekel aan ook al doet Nick of hij het wel leuk vindt en plaagt Jens ermee dat hij er gewoon nog te klein voor is. Op die feestjes komen allemaal deftige en rijke mensen. Op dit feestje hoort Jens van een gast dat hij een fabriek wilt bouwen in Brazilië. Hij wilt daarvoor het oerwoud kappen en de bewoners wegjagen. Jens wilt dit voorkomen maar hoe? Daarvoor moet hij naar Brazilië en helpen. Om de bewoners echt te helpen is een uitvinding nodig en moet hij ook samenwerken met Nick. Gaat dit wel lukken? Dit gaan jullie zien in ons spannende toneelstuk.

Wil je meer weten over toneelspelen bij Bolletje Rolletje Kindertoneel dan kun jebellen met Bob Kesteloo, tel: 06-45115555 of surf naar www.bolletjerolletje.nl of de facebookpagina.  Voor tieners tussen de 12 en 20 jaar is er Tiener Toneel Huizen. Zij hebben YouTube, insta en facebook allemaal onder de naam Tiener Toneel Huizen.

Rolverdeling
Oudste kind  Nick
Jongste kind Jens
Mevrouw de Graaf Anna
Vader & PieterMels
Gast & soldaat & indiaanMila
Moeder & soldaat &  indiaan  Dina
Gast & soldaat & opperhoofdTibbe
Meneer Bouwman &  soldaat & indiaan Maximiliaan
Gast & soldatenaanvoerder & indiaanThijs
Gast & soldaat & indiaanSteije
Gast &  soldaat & indiaan Stijn
Baas van het landBob
Stemmen professor en baas van PieterJeroen