DE PREIS VAN JE LEVEN

KORTE INHOUD

Jullie gaan een theaterstuk zien van Tiener Toneel Huizen. Voordat het zover was hebben wij natuurlijk goed geoefend. Als je aan acteren denkt, denk je misschien aan saaie teksten die je moet lezen en uit je hoofd moet leren. Bij ons is dat niet zo. De grote lijn van het toneelstuk staat wel vast.. Door te oefenen en te acteren krijgt het stuk zijn vorm. Ook zijn er hele scenes bedacht door de tieners zelf. Ook bij de voorstelling mag er nog geïmproviseerd worden. Hoe leuk dit is kun je gaan zien in ons verrassende toneelstuk:  “DE PREIS VAN JE LEVEN”

Het is 2035. Het gaat slecht met de televisie. Bijna niemand kijkt nog naar de t.v. Er wordt volop gestreamd en gegamed. Nu heeft S.B.S. 23 een nieuw programma bedacht dat de redding moet zijn van de ouderwetse televisie. Een spelshow met hele verschillende deelnemers. Zodat het ruzie wordt want dat scoort. De troostprijs is je hele leven prei. De hoofdprijs is een wereldreis die ook live te volgen is. Maar op de wereldreis gebeurt iets verschrikkelijks. De hele wereld kan dat dus ook live zien! En jullie dus ook!

Wil je meer weten over toneelspelen bij Tiener Toneel Huizen dan kun jebellen met Bob Kesteloo, tel: 06-45115555. Neem ook een kijkje op onze YouTube, insta en facebook allemaal onder de naam Tiener Toneel Huizen. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er Bolletje Rolletje Kindertoneel.

.

 ROLLEN:

Rolverdeling
CHARLOTTEmoeder Bordeaux
SILAS                 vader Bordeaux
ISA                      dochter Bordeaux, advocate
LIORA                dochter Bordeaux
STACEY             moeder Puffel
PUCK                 dochter Puffel
THIJS                 zoon Puffel, advocaat
LIONEL              vader Kokos
MIRTE                moeder Kokos
ELIJAH               zoon Kokos
TYKO                  o.a. presentator spelshow, passant
NATHALIE                  o.a. presentatrice spelshow, rechter
GLYNN               o.a. coach spelshow, steward
VERA                 o.a. coach spelshow, stewardess