GESTRAND

KORTE INHOUD

Jullie gaan een theaterstuk zien van Bolletje Rolletje Kindertoneel.

Afbeelding van upklyak

Voordat het zover was hebben wij natuurlijk goed geoefend. Als je aan acteren denkt, denk je misschien aan saaie teksten die je moet lezen en uit je hoofd moet leren. Bij ons is dat niet zo. De grote lijn van het toneelstuk staat wel vast.. Door te oefenen en te acteren krijgt het stuk zijn vorm. Ook bij de voorstelling mag er nog geïmproviseerd worden. Hoe leuk dit is kun je gaan zien in ons verrassende toneelstuk:  “GESTRAND”

Een groep mensen gaat op cruise. Ze kennen elkaar van vroeger. Ze hebben een gedeeld verleden. Er is vroeger iets gebeurd waar ze niet trots op zijn. Iets ergs en heftigs. Iets wat hun hele toekomst kon/kan beïnvloedden. En natuurlijk niet op een goede manier. Hebben ze in hun latere leven last gehad van hun ondoordachte actie? Ze voorzagen de mogelijke problemen en daarom hebben ze afgesproken om na 25 jaar bij elkaar te komen. No matter what! Eén van hen heeft een cruise geregeld. De cruise loopt echter ook niet op rolletjes. Een rare kapitein en een whiskyfles spelen daarbij een belangrijke rol. Dit gaan jullie zien in ons spannende toneelstuk.

Wil je meer weten over toneelspelen bij Bolletje Rolletje Kindertoneel dan kun je bellen met Bob Kesteloo, tel: 06-45115555 of surf naar www.bolletjerolletje.nl of de facebookpagina.  Voor tieners tussen de 12 en 20 jaar is er Tiener Toneel Huizen. Zij hebben YouTube, insta en facebook allemaal onder de naam Tiener Toneel Huizen.

ROLLEN
JOLIENJill als tiener
ELIFJill als volwassene
FLEURAnouk als tiener
BENTHEAnouk als volwassene
FAYENNEMerel als tiener
PAULINEMerel als volwassene
SANDERKim als tiener
SAREKim als volwassene
ISABELLAMevrouw Verbruggen
ELINESanne als tiener
ISASanne als volwassene
MYRTHERobin als tiener
JEIKARobin als volwassene
DIEUWERTJEAmber als tiener
FENNAWendy als volwassene
BOBKapitein Bakboord
JEROENPostbode, mr. Bakker
BOBVerteller, techniek
JEROENVerteller, techniek