brief theaterweek 2018

Bolletje Rolletje Kindertoneel

Bob Kesteloo                                        www.bolletjerolletje.nl          Jeroen van der Plasse

Burgemeester Visserlaan 36                                                               Pauwoog 110

1411 BS  NAARDEN                                                                         3892 ET  ZEEWOLDE

035-6948521                                                                                       036- 8446867

 06 – 45115555                                                                                      06-13224204

 

Beste ouders/verzorgers

 

Leuk dat uw kind of tiener zich heeft opgegeven voor de theaterweek! De hele week en ook de voorstelling vinden plaats in wijkcentrum Holleblok, Holleblok 2 in Huizen. Wij staan ook dit jaar weer voor de uitdaging om in slechts een week een theaterstuk te oefenen en uit te voeren. Dit is natuurlijk erg leuk om te doen, maar de theaterweek is meer dan alleen toneel. Zo doen we veel spelletjes, boodschappen, samen eten, corvee, buiten spelen en nog veel meer. Kortom: een week vol gezelligheid en plezier waarin ook vaak vriendschappen worden gesloten. De kinderen mogen deze week c.d.‘s en spelletjes meenemen voor in de pauzes. Voor eten en drinken zorgen wij. Als kinderen snoep of koek meenemen is dat voor in de pauzes, wij delen dit dan rond in de groep.

 

Wij vinden openheid erg belangrijk. U bent dan ook op elk moment welkom om bij ons binnen te lopen. U bent ook altijd welkom om delen van de week bij te wonen als u dit wilt.

 

De theaterweek kost 140 euro per kind. U kunt dit bedrag aan ons overmaken. Dit kan op rekeningnummer: NL 33 SNSB 094 72 60 048 t.n.v. B Kesteloo te Naarden en/of JN van der Plasse te Zeewolde onder vermelding van de naam van uw kind en ‘theaterweek’.

 

Op donderdag in de loop van de middag willen we bij mooi weer met de kinderen gaan zwemmen in de Sijsjesberg. Aansluitend daarop fietsen we naar het bos . We zullen daar met elkaar picknicken waarbij het de bedoeling is dat iedereen hapjes meeneemt en we dat onderling zullen verdelen. Wij zorgen voor drinken. Na de picknick doen we daar ook een spel. Alle kinderen hebben die middag hun fiets dus nodig! Bij regenachtig weer gaan we niet zwemmen maar doen in de middag een spel in het Holleblok en picknicken dan binnen. Daarna fietsen we dan naar het bos waar we een spel doen. In geval van regen is regenkleding dus belangrijk. Ongeacht het weer kunt u uw kind rond 20:45 uur ophalen bij camping de Woensberg, Woensbergweg 5 in Huizen. Wij zijn op zoek naar 2 ouders die met ons mee wil fietsen naar het zwembad en naar het bos. Kinderen die een abonnement hebben bij de Sijsjesberg worden verzocht deze mee te nemen!

 

Vrijdag is dan de grote dag waarop onze voorstelling staat gepland. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. Wij hopen dat er ook veel kinderen komen kijken. Mocht u na afloop iets willen geven aan uw kind dan willen wij u verzoeken om dit dan niet op het podium te doen tenzij voor de hele groep.

19:15 uur                                      zaal open

19:30 uur                                      begin van de voorstelling

Rond 21:30 uur                           eind van de voorstelling

Rond 22:00 uur                           eind van de dag

 

Na de voorstelling willen we met de kinderen nog even napraten over de week en de voorstelling. Dit doen wij omdat het na een voorstelling altijd hectisch is. Nu kunnen we even in rust en met aandacht voor elkaar napraten en afscheid nemen. Van de week wordt een DVD gemaakt. Deze is voor 10 euro ook te bestellen.

 

Hier heeft u alle tijden op een rijtje:

Maandag 27 augustus                : 10:00 tot 17:00 u.

Dinsdag 28 augustus                  : 10:00 tot 17:00 u.

Woensdag 29 augustus              : 10:00 tot 13:00 u. (geen lunch)

Donderdag 30 augustus            : 12:30 tot 20:45 u. (geen lunch)

Vrijdag 31 augustus                    : 10:00 tot 22:00 u.

 

Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben dan kunt u altijd bij ons terecht.  Wij zien er naar uit om uw kind een fantastische en onvergetelijke week te bezorgen!

 

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Bob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.